Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام زائری گفت: اگر صبر نباشد ایمانی وجود ندارد، بدون صبر ساعت‌ها نماز یا روزه مستحبی هم مفید نخواهد بود.

حجت الاسلام زائری:

صبر بر هدایت ایتام آل محمد را در دعای عرفه طلب کنیم

حجت الاسلام محمدرضا زائری گفت: هنگام دعای عرفه از عدم تحمل خود توبه کرده و از خداوند طلب صبری عظیم را برای هدایت ایتام آل محمد(ص) داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط عمومی سرچشمه، حجت الاسلام محمدرضا زائری به مناسبت روز عرفه ، گفت: افزون بر خواندن الفاظ ظاهری دعای عرفه انسان باید نسبت به باطن آن که دریافت معرفت است توجه داشته باشد.

وی افزود: هنگام قرائت دعا باید انسان نسبت به مفهوم و روح آن معرفت پیدا کند، صرف خواندن الفاظ دعا هدف نیست. هدف این است که چقدر در روز عرفه معرفت پیدا می‌کنیم دعای عرفه هم برای کسب آن معرفت است.

حجت الاسلام زائری با بیان اینکه اساس دینداری انسان معرفت است، عنوان کرد: تمام انحرافات در دین از بی‌معرفتی به وجود می‌آید تاجایی که بسیاری به نام دین جهنمی می شوند، کسی که بدون معرفت عمل کند مانند کسی است که مسیر را اشتباه می رود هر چه سرعت او بیشتر باشد گمراه تر خواهد شد.

ایشان اظهار داشت: طرف به اسم امام حسین(ع) کار می‌کند پول آن را از ملکه انگلیس می‌گیرد؛ کسی که معرفت نداشته باشد خرابکاری او بیشتر می‌شود.

وی با اشاره به روایتی مبنی بر اینکه اگر ایمان به شکل انسان باشد سر آن صبر است؛ بیان داشت: همانقدر که سر برای بدن اهمیت دارد صبر برای ایمان مهم است؛ اگر صبر نباشد ایمانی وجود ندارد، بدون صبر ساعت‌ها نماز یا روزه مستحبی هم مفید نخواهد بود.

حجت الاسلام زائری با بیان اینکه یک انسان معمولی با صبر بهتر از یک انسان بدون صبر عابد است، گفت: امروز برخی در فضای مجازی با بی‌حیایی هر چیزی را می بینند اما اگر روز عرفه دعای عرفه نخوانند احساس عذاب وجدان دارند.

این کارشناس فرهنگی با بیان اینکه تحمل در هدایت دیگران مهم است، ابراز کرد: در روایت است که فرق عالم و عالم نما در تحمل داشتن او است، در دوران غیبت جوانان شیعه یتیم هستند باید بررسی کنیم که چقدر در مقابل اشتباهات آنان تحمل و صبر داریم.

وی با بیان اینکه تحمل خداوند به اندازه تاریخ و تحمل ائمه معصومین(ع) به اندازه عمر آنها است، اظهار داشت: گاهی لازم است پدر و مادر سالها طاقت بیاورند تا فرزندانشان هدایت شوند در شرایطی که همه چیز دست به دست هم داده که فرزندان ما را از راه راست منحرف کنند.

حجت الاسلام زائری افزود: امروز باید از عدم تحمل خود توبه کنیم، جایی که به علت بی‌طاقتی من جوانی از دین زده شده است، اصل روح دعا این است که خدایا من روح سیاه هستم گناه کردم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۹۶۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علمای ربانی در برخی نقاط مهجورند/ حجاب از معضلات کف جامعه است

فرارو- مراسم چهل و پنجمین سالگرد شهادت آیت الله دکتر مرتضی مطهری عصر روز پنجشنبه در مسجد جامع نارمک برگزار شد. در این مراسم که از طرف خانواده شهید مطهری و ستاد سالگرد برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین احمد ناطق نوری، علی، محمد و مجتبی مطهری، علی لاریجانی، محسن هاشمی و اقشار مختلف مردم حضور داشتند. 

به گزارش فرارو، حجت الاسلام سید محمدرضا هاشمی تهرانی در این مراسم سخنرانی خود را با موضوع علم و معرفت و جایگاه عالم دینی در جامعه آغاز کرد و گفت: در سیره امام جعفر صادق (ع) جهل و نادانی بزرگترین مرض بود. انسان در حرف ممکن است ادعای دینداری داشته باشد، اما تا مادامی که نسبت به توحید و ولایت جاهل و نادان باشد و نتواند حق را از باطل تشخیص دهد، دینداری‌اش هم ارزشی نخواهد داشت. 

هاشمی تهرانی با بیان اینکه علم و معرفت یک حقیقتی است که ائمه اطهار مکرراً شیعیان را به آن‌ها توصیه می‌کردند، تصریح کرد: محب و شیعه بی‌سواد و بی‌معرفت، به درد اهل بیت (ع) نمی‌خورد. معارف غنی اهل بیت (ع) غیر از این چیز‌هایی است که ما در کتاب‌های خود می‌خوانیم. اهل بیت (ع) در مقام آموزش شیعیان یک راه خاصی را طی کردند. شیعه و محب بی سوادِ جاهل به چه دردی می‌خورد. 

این سخنران با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های برجسته و منحصربفرد استاد مطهری این بود که تراز منبر را در عالی‌ترین سطح خود حفظ کرد، ادامه داد: استاد مطهری جایی منبر می‌رفت که وقتی پایین می‌آمد منبر و مطالب او کتاب معرفتی شیعه می‌شد. در زمان خود برخی از این کتب به چاپ ۴۰، ۵۰ و ۶۰ می‌رسید. استاد مطهری تراز عالم دینی را حفظ کرد. اینکه ما بنشینیم خواب، خاطره و حکایات شخصی تعریف کنیم به چه دردی می‌خورد. باید از استاد مطهری یاد بگیریم.

این سخنران مذهبی اضافه کرد: هیئت گرفتن و نماز جماعت فوق العاده خوب است، اما آنچه که یکایک ما موظف هستیم این است که معارفت اهل بیت (ع) را ابتدا یاد بگیریم و به نسل بعد خود منتقل کنیم. 

وی با اشاره به اینکه مساله حجاب یکی از معضلات کف جامعه ما امروزه است که خیلی فراگیر است، ابراز کرد: بسیاری از بزرگان و مسئولین نظام دغدغه حجاب دارند. اگر معارف دینی در سطوح مختلف ارائه می‌شد و با این جوانان حرف زده می‌شد اینجای کار نبودیم. آیت الله مطهری با سعه صدر با تمام مخالفین بحث می‌کرد. مباحثات دقیق، بدون اینکه از کوره در برود. اسلام این را می‌خواهد که انسان آن‌چنان قدرت پیدا کند و معرفت عمیق دینی را آن‌چنان ارائه کند و بگوید هر کسی هر چه شبهه دارد بیاورد. این خصیصه مکتب تشیع و امام صادق (ع) است. علمای ربانی دین ما این چنین بودند. 

هاشمی تهرانی گفت: تهران بزرگانی به خود دیده است. مرحوم ابوالحسن رفیعی قزوینی، مرحوم شاه آبادی در تهران منبر‌های عمیق معرفتی می‌رفتند که پامنبری‌ها آن‌ها طلاب و دانشجو نبودند، بازاری‌های تهران بودند. مرحوم آیت الله میرزا عبدالکریم روشن در چهارراه سیروس برای مردم توحید تبیین می‌کرد. 

او با ابراز تأسف از اینکه امروزه در فضای حقیقی و مجازی حشر با علما از بین رفته است، اظهار داشت: علمای ربانی در برخی نقاط مهجورند. هیئات مذهبی خیلی اوقات منبری ندارد. آقای مداح می‌آید سینه زنی را برگزار می‌کنند و تمام می‌شود.

حجت الاسلام هاشمی تهرانی در پایان گفت: برخی آقایان علم‌شان که بالا می‌رود دیگر ابا دارند که روضه بخوانند. اما شأن جلیل القدر مرحوم آقای مطهری این بود که در اوج حکمت و استاد تمامی حوزه و دانشگاه وقتی منبر می‌خواند بعد از آن در روضه برای سیدالشهدا هق هق می‌کرد که نشان می‌دهد در اوج علم و معرفت هم که باشی تنها راه نجات، راه اختصاصی رحمت واسعه حضرت سیدالشهداء (ع) است.

دیگر خبرها

  • شهید مطهری در اوج حکمت و استادی، روضه خوانی را ترک نکرد
  • طوفان الاقصی جوانان غرب را بیدار کرد
  • چند آموزه‌ مهدوی در دعای عهد و ندبه‌ ی امام صادق (ع)
  • ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد
  • علمای ربانی در برخی نقاط مهجورند/ حجاب از معضلات کف جامعه است
  • زمزمه دعای کمیل در روستای لیلی یادگار + فیلم
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • کارگران سربازان بی‌ادعای جبهه اقتصادی‌اند
  • پاسخگویی به پرسش ‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • دعای خیر عباس‌میرزا در حق ناصرالدین‌شاه یک‌ساله: پنجاه سال خوشی‌ها ببیند